Rolls Royce : Rolls for millionærbarn - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Rolls for millionærbarn
Rolls-Royce ønsker seg et yngre publikum. Her er en ny modell som skal friste millionærbarna.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Rolls-Royce har nylig annonsert at de har en ny modell i pipelinen. Her er de første bildene av en kamuflert utgave.

Selv om det er vanskelig å se på disse bildene, er det en ny cabriolet basert på den «lille» Ghost som er neste modell ut.

Trekløver
Storebror Phantom fins i tre karosseriformer, som limousine, coupé og cabriolet, og da er det naturlig at også den BMW 7-serie-baserte Ghost kommer i tilsvarende utførelser.

En todørs Ghost coupé er allerede lansert under betegnelsen Wraith, og nå er turen kommet til den åpne utgaven. På Rolls-Royce-språket heter cabrioletene «Drophead Coupé», og denne vil i tillegg få betegnelsen Wraith som den lukkede coupéen.

Eksklusiv kundegruppe
Rolls-Royce ønsker å rekruttere en yngre kundegruppe enn de gjør i dag, og Wraith Coupé og Wraith Drophead Coupé er verktøyene som skal benyttes for dette formålet.

Det er langt fra hvem som helst som kjøper biler til 4-5 millioner kroner, så her henvender nok Rolls-Royce seg til de som er «født med en gullskje i munnen».

Den nye modellen får automatisk kalesje, og under det lange panseret vil det sitte en 6,6-liters twin turbo V12 med rundt 624 hk, den samme som benyttes i Wraith Coupé.

Prisene vil trolig starte et stykke over Wraith Coupé som koster 280.000 euro (ca. NOK 2,3 millioner) eksklusiv avgifter. Den kommer på markedet medio 2016.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: