Bentley : Skapt for Beverly Hills - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Skapt for Beverly Hills
Bentley viser en prototyp i LA som ser helt gryteklar ut. Grand Convertible er som skapt for Beverly Hills.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Markedet for denne begrenser seg nok til primært til USAs vestkyst, Kina, den franske riviera og Midtøsten, og selv i de områdene blir den sjelden vare – hvis den i det hele tatt settes i produksjon.

Bentley har jo allerede en Continental-basert cabriolet, men den blir nok som dusinvare å regne for de mest kresne i Bentleys kundekrets.

Grand Convertible er basert på flaggskipet Mulsanne Speed. Under det blanke panseret sitter Bentleys 6 ¾-liters V8 med 537 hestekrefter og et dreiemoment på 1100 Newtonmeter.

Her er det ikke spart på noe – til innredningen har det gått med 14 kuer, treverket er av en eksklusiv valnøttart. Men slike detaljer trenger man ikke bry seg om – hver bil vil blir skreddersydd etter kundens spesifikke ønsker.

-Vi venter spent på responsen fra våre kunder på Grand Convertible. Vi kan forsikre at denne bilen – om den realiseres – blir ekstremt eksklusiv og et interessant samlerobjekt, sa Bentleys toppsjef Wolfgang Dürheimer da han avduket gliset i Los Angeles.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: