Gjørmebad på Rudskogen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Gjørmebad på Rudskogen
Til helgen arrangeres det offroad-kjøring på Rudskogen. Arrangør er KNA Østfold Offroadklubb. Du trenger ikke være medlem for å delta.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Arrangementet avvikles lørdag 29/8 klokka 9-17, og det vil kjøres med alt fra standard 4x4-biler til mer ekstreme spesialbygg. Det er også åpent for kjøring med såkalt UTV-er (du finner eksempler på noen slike her). 

KNA Østfold Offroadklubb leier et område på cirka 200 mål av Rakkestad kommune, i tilknytning til Rudskogen Motorsenter.

På Rudskogen Offroadpark blir det kjørt Terreng Touring og Biltrail etter Norges Bilsportsforbbunds reglement.  http://bilsport.no/reglement-offroad/

Klubben har rundt 40 medlemmer, men du trenger ikke være medlem for å delta. Her er det bare å møte opp med en firehjulstrekker og være med på moroa.

For ikke-medlemmer koster det 300 kroner for å delta i arrangementet (fører og bil). Tillegget for passasjerer er 100 kroner, hvorav kr 75 går til engangslisens som fungerer som ansvarsforsikring i tilfelle personskade.

- Før kjøretøyene får slippe inn på området blir det foretatt teknisk kontroll. Det gjennomføres også et førermøte for å sikre at alt foregår i trygge rammer. Det er mange påmeldte, så dette skal bli gøy, sier Jaran Martinsen som er formann i klubben.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: