Bugatti : En villa for din Bugatti - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
En villa for din Bugatti
Dubai er et land der man ikke akkurat skjuler sin rikdom. Og når man først har anskaffet en Bugatti, bør jo den være godt synlig for eventuelle gjester.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Selvsagt måtte dette komme – eiendomsselskapet Damac Properties i Dubai tilbyr nå villaer som er skreddersydd for Bugatti-eiere.

Et svært begrenset antall Ettore 971 Bugatti Styled Villas oppføres i eksklusive Akoya Oxygen – omtalt som Dubais Beverly Hills – med utsikt til den Tiger Woods-designede Trump World Golf Club, Dubai.

Her finner du også Vista Lux, en eksklusiv shopping- og underholdningsgate med mange muligheter, samt en kunstig anlagt regnskog – ikke akkurat det man forbinder med denne delen av verden.

Bugatti-inspirert
Ettore 971 er oppkalt etter Bugatti-gründer Ettore Bugatti og 971 er den internasjonale koden for De forente arabiske emirater.

Villaene med syv soverom har designelementer hentet fra verdens mest eksklusive sportsbil. Selvsagt får bilen sitt eget rom, innrammet med glassvegger slik at den kan beskues fra mesteparten av boligen.

Leiligheten er priset fra AED 36 millioner (ca. NOK 80 mill.) og oppover.

Hus og bil
Det er ikke uvanlig at Damac Properties baker inn en bil i sine luksusboliger – nylig solgte de leiligheter der en Lamborghini Aventador inngikk i prisen, og tidligere har de gitt med biler som Audi R8 til kunder som kjøper penthouse og A8 til fireroms leiligheter.

På sine nettsteder forteller Damac at de siden 30/6 har levert ut 14.375 hjem, og at de har 37.000 enheter under utvikling, derav mer enn 10.000 hotellrom og apartementer. 

AKOYA:

VISTA LUX:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: