Nissan : Nissan-reprise i rødt - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
21 bilder i galleri
Nissan-reprise i rødt
Utrolig hva en ny farge og et nytt miljø kan gjøre. Nissans eldgamle (et år?) Vision Gran Turismo-forslag, så jo plutselig ut som det var produksjonsklart.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Du har kunnet kjøre denne bilen på Nürburgring – og resten av de Gran Turismo-banene du har på Play Station hjemme i stua – siden tidlig i fjor.

Deretter dukket den opp i konkret form på Goodwood for et år siden. Og så egentlig ganske truende ut i sin mattgrå Stealth-farge.

Til Tokyo-utstillingen ble den hentet frem igjen, påført et kledelig lag matt rød farge, og der den sto sammen med alle produksjonsbilene rundt seg, så den faktisk ut som et ikke altfor fjernt konseptforslag til neste generasjon GT-R

Bare tenk tilbake på 240 Z og hele rekken av ganske rå Z-biler. Nissan har en tradisjon for slike biler som de snart burde hedre igjen, og det er sikkert et marked der ute.

Nå ble ikke denne analoge utgaven av et digitalt fenomen beskrevet med noe som kunne ligne spesifikasjoner. Og det er selvfølgelig for meget å håpe på at en eventuell produksjonsutgave skal kjøre skjerm-utgavens drivlinje i reprise: V6 twin-turbo og eldrift av alle fire hjul.

Alle aero-fintene vil imidlertid kunne gjentas, inntakene foran for eksempel, de som styrer luftstrøm gjennom karosseriet. Ikke bare bedrer de de aerodynamiske egenskapene, de er med på å gi hele karosseriet karakter også. Eller den solide hekkspoileren.

Plutselig ble hele bilen mye mer mulig enn den har virket før. Og det er jo sagt høyt at GT-R skal erstattes. Vi kan jo alltid håpe at Nissan hadde en god grunn for å hente den gamle playmobilen frem igjen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: