Volkswagen Beetle: Spesialer på Beetle - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
37 bilder i galleri
Spesialer på Beetle
Volkswagen lanserer to spesialutgaver i Los Angeles – Beetle Dune og Beetle Denim.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Da vi fikk et første signal om Beetle Dune gjennom en konseptbil på Detroit-utstillingen i 2014, skjønte vi at dette var en modell som raskt kunne realiseres dersom responsen var positiv.

Nå, halvannet år sener er tiden moden, ikke bare for én Dune, men for to. Du får den nemlig både som coupé og cabriolet.

–Den er inspirert av klassiske Baja Bugs, gir et robust inntrykk, og tilbys med utstyr som er nytt for Beetle, sier Jörg Sommer, visepresident for marketing og strategi hos Volkswagen USA.

Røff
Dune har nye detaljer i front og hekk og sorte hjulbuer som flyter sammen med støtfangerne. Bakkeklaringen er økt med rundt en centimeter og sporvidden med halvannen for å gi bilen et røffere uttrykk.

Bilen leveres med spesialdesignede 18-tommere og det amerikanerne kaller «helårsdekk» i dimensjon 235/45. Slike kan nok fungere i solrike California, men er ikke å anbefale i nordisk klima.

Dune kan leveres i tre lakkfarger – Sandstorm Yellow som bilen på bildene, alternativt Pure White eller Deep Black Pearl.

Ved lanseringen tilbys Beetle Dune med 1,8-liters TSI-motor på 170 hk i kombinasjon med 6-trinns automatgirkasse. Dune Coupé er i salg første kvartal 2016, mens de som vil ha cabriolet må vente til tredje kvartal.

Denim
Den andre spesialutgaven er Beetle Denim, en honnør til 70-årenes Jeans Bug. Denne får et eksklusivt opplag på bare 2000 eksemplarer.

Denim leveres i to lakkfarger, Pure White eller Stonewashed Blue som jo passer perfekt til Denim-betegnelsen. Denne leveres kun som cabriolet, og stofftaket er mørk blått i et stoff som ligner på denim.

Drivlinjen er den samme som i Beetle Dune, en 170-hesters 1,8-liter i kombinasjon med 6-trinns automat.

Først til mølla …

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: