BMW 2-serie: Prisen satt for BMW M2 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Prisen satt for BMW M2
BMW Norge har fastsatt prisen for den kompakte coupéen. Nytt avgiftssystem er ingen ulempe.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Opprinnelig var denne bilen priset til kr 935.800, men det nye avgiftssystemet som innføres fra neste år belønner som kjent biler med mye effekt, så lenge de har moderate utslipp.

For eksempel får en 235i Coupé en avgiftsreduksjon på nærmere 70.000 kroner. På en M3 kappes avgiften med 130.000, og M2 får en fordel som reduserer utsalgsprisen med nesten 100.000 kroner.

Veiledende pris på BMW M2 blir dermed kr 843.100. Du kan bestille bilen nå, de første er på plass i Norge i april 2016.

– Helt nye BMW M2 Coupé er en fullblods M-bil og har allerede vakt stor interesse hos publikum. Det er derfor ekstra spennende å lansere BMW M2 til godt under én million kroner, sier Kjetil Myhre, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

BMW M2 Coupé har en treliters rekkesekser med M Twinpower turboteknologi, bakhjulsdrift og lett aluminium M Sportsunderstell – en pakke som bør garantere morsomme kjøreegenskaper.

Motoren yter 370 hestekrefter og har et dreiemoment på 465 Newtonmeter. Den gjør 0-100 km/t på 4,5 sekunder med sekstrinns manuell girkasse.

Med valgfri sjutrinns M DKG girkasse presses akselerasjonen ned til 4,3 sekunder. Tillegget for denne kassen er kr 8.700.

Toppfarten er elektronisk begrenset til 250 km/t. På toppen av det hele kan man også legge til M Driver’s Package. Da har bilen en topphastighet på 270 km/t, og inkluderer kjørekurs på bane.

Les mer om BMW M2 og se stort bildegalleri her

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: