Citroën C3: Kul ny C3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
41 bilder i galleri
Kul ny C3
Citroën slipper i dag de første bildene av en ny generasjon C3 og lokker med kul design og ny teknologi.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Fronten har de spesielle lyktene som vi etter hvert er blitt vant til å se fra Citroën. Selv om jeg har brukt litt tid til å venne meg til den, syns jeg den kler nye C3 meget bra.

Og så ser vi at de smarte «airpumps»-putene fra Cactus er på plass på dørene – noe som er perfekt for en bybil som ofte parkeres i trange omgivelser.

Citroën frister med en rekke fargekombinasjoner i eksteriør så vel som interiør. Innomhus er det også ryddet skikkelig opp på dashbordet hvor de fleste funksjoner utføres via en berøringsskjerm.

En ny gimmick på teknologisiden er ConnectedCamera, et «dashcam» kamera plassert bak ryggespeilet som gjør vidvinkelopptak mens du kjører.

Opptakene kan lagres for senere bruk, eller distribueres til dine venner. Ved kollisjoner filmer kameraet automatisk en sekvens før og etter sammenstøtet.

Nye C3 vokser noe i forhold til dagens modell. Den er 399 cm lang (+ 5 cm), 175 cm bred (+ 3 cm) og 147 cm høy (- 5 cm). Akselavstanden er økt med 8 cm til 254 cm for å gi et mer romslig interiør.

Man velge mellom bensinmotorer med 68, 82 eller 110 hester samt dieselmotorer med 75 eller 110 hester. Automatgir blir tilgjengelig i nær fremtid.

(artikkelen fortsetter)

Citroën C3 lever en svært beskjeden tilværelse i Norge. Hittil i år er det kun registrert 79 nye C3, og det er faktisk 4 flere enn i hele 2015. Men ellers i Europa selges den så bra at det er produsert 3,5 millioner C3 siden debuten av første generasjon i 2002.

Bilen får sin publikumsdebut på Paris-utstillingen i september, og kommer til Norge rundt årsskiftet 2016/2017. For Citroëns skyld får vi håpe den får en varmere velkomst enn dagens C3.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: