Ford EcoSport: Her går det slag i slag - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
21 bilder i galleri
Her går det slag i slag
Fords minste SUV kom til Norge i fjor vår, men får allerede en oppdatering.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

EcoSport utgjør sammen med Kuga og Edge Fords globale SUV-familie. Den kompakte modellen ble lansert i Europa i 2014, men kom av forskjellige årsaker ikke til Norge før våren 2016

Hittil i år er det ifølge OFV registrert 125 nye EcoSport, så den er minst av Ford SUV-ene også når det gjelder salgsvolum.

Storebror Edge er registrert i et antall av 200, mens vi teller opp 900 av mellomstore Kuga. Det er bare 33 stykker bak Fords bestselger Mondeo

Ford byr med «nye» EcoSport på oppfrisket eksteriør og interiør, samt muligheten for firehjulsdrift – det har ikke vært noe alternativ tidligere. Nå kan det kombineres med 1,5-liters dieselmotor md 125 hestekrefter og 300 Newtonmeter.

Foretrekker du bensin kan du velge en av Fords populære 1,0-liters Ecoboost turbomotorer  med enten 140 eller 125 hester. Du får også en 1,5-liters diesel på 100 hk, men disse tre alternativene leveres altså kun i kombinasjon med forhjulsdrift.

Nytt er også at Ford tilbyr EcoSport i en ST line-utgave som bilen på bildene, der du kan få tak og dørstolper i en kontrastfarge. I tillegg har den stylingdetaljer som blant annet sideskjørt, sorte takrails og 17-tommers felger.

ST-utgavene har også et mer sportslig oppsett enn det som er vanlig på EcoSport.

Vi loves et nytt og moderne interiør som er mer brukersentrert med åttetommers skjerm, oppvarmet ratt og smarte oppbevaringsløsninger.

Den «nye» EcoSport skal bygges ved Fords fabrikk i Romania hvor det nylig er investert 1,8 milliarder norske kroner. Salget starter i løpet av høsten.

I tillegg til de tre eksisterende modellene, Edge, Kuga og EcoSport, lover Ford å presentere det de omtaler som en «SUV-inspirert» Fiesta Active crossover neste år for å komplettere familien.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: