BMW : Her kommer de nye BMW-toppene - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Her kommer de nye BMW-toppene
SPIONBILDER: BMW skal lansere 8-serien som toppmodell neste år. Våre illustratører gir en pekepinn på hvordan de endelige produktene vil bli seende ut.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er mye hemmelighetskremmeri rundt lanseringen av en ny modell, men selv om fabrikkenes representanter kan gi inntrykk av å hate spionfotografer, er disse motpolene egentlig helt avhengig av hverandre. 

I dette tilfellet syns kanskje BMW de har fått for lite oppmerksomhet i mediene, for de har selv ved et par anledninger sendt ut biler av kamuflerte biler.  

Først var det en maskert M8 som kjørte rundt på Le Mans, og så fikk vi bilder av racerbilen som skal på banen fra januar og skal stå for BMWs comeback på Le Mans i juni neste år.

Vi har dessuten vist bilder av en maskert M8 Cabriolet, men den beste antydningen om hvordan 8-serien vil se ut fikk gjennom konseptet som debuterte på Villa d’Este i mai. På Frankfurt-utstillingen sto også racerbilen i all sin prakt med klassisk BMW M Sport-dekor

Vi vet at M8 får BMWs 4,4-liters V8 under panseret, med over 600 hester, og med firehjulsdrift hentet fra nye M5 – et system som kan kobles ut om man foretrekker ren bakhjulsdrift for dynamikkens skyld.

Disse ferske spionbildene viser en 8-serie med M-pakke i tillegg til en M8.

Siden M8 GTE skal kjøre sitt første løp i januar, og det ikke sto noen annen 8-serie enn raceren utstilt i Frankfurt, kan det tyde på at BMW legger lanseringen til en av de amerikanske bilutstillingene – Los Angeles i desember eller Detroit i januar.

Mange håper nok også det kommer en tredje karosseriform i tillegg til coupé og cabriolet. En firedørs Gran Coupé vil definitivt gjøre 8-serien mer attraktiv for dem som ønsker god baksetekomfort med enkel adkomst.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: