Genève: vel verdt en titt - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Genève: vel verdt en titt
Det er enda noen uker til Genève-utstillingen åpner, men vi kan allerede nå love at det blir attraksjoner der.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Selvfølgelig skal du også få se alt det du vanligvis ser på gata på bilutstillingen i Genève. Eller den bilen du kanskje har tenkt å kjøpe til sommeren.

Men utstillingen har alltid budt på morsomme avvikere – i år er det flere av dem enn noensinne.

Langhelg?
Men det første først: Messen åpner den 8. mars og holder på helt til den 18. Beliggenheten er slik at det er glimrende muligheter til å kombinere litt biltitting med en dag eller tre på ski i skikkelige bakker. 

Og alle de som advarer mot ekstreme hotellpriser og krav om at du må booke for minst fem døgn, har ikke sett på alle de alternative mulighetene som airbnb og tilsvarende har åpnet for – folk står i kø for å leie deg rom for 500 kroner per natt i den verste perioden!

Ut og inn
Men så til utstillingen: Den største overraskelsen er at Opel ikke kommer. Ganske enkelt fordi de ikke føler de har noe spesielt nytt å presentere. (Tenk hvis en av deres modeller skulle bli valgt til Årets Bil – prisen utleveres i foajeen på utstillingen, den første pressedagen!)

Men den enes død, den andres brød: Aston Martin, som virkelig begynner å breie seg, med den tidligere Nissan-sjefen Andy Palmer ved roret, overtar Opels store areal oppe i annen etasje.

Samtidig vil Land Rover og Jaguar breie seg vesentlig mer – de skal nemlig overta plassen til Citroën og DS. For de skal sammen med moren sin på Peugeots store område i den andre enden av den store hallen til venstre.

Debutanter
Ellers blir de store produsent-standene som før. Men i tillegg til kjente outsidere som Zenvo, Touring eller Sin kommer det en bråte nye merker som vi ikke har sett der før. Noen bygger biler, noen bygger om kjente modeller, noen er bare vulgære.

Arden, Idiada, Applus, Caresoft, Corbellati, E-Moke, Fomm, GFG, Hennesey, Icona, Luxaria, Lvchi, Pal-V, Polestar, Quadro og W er noen av disse navnene. 

Forbausende mange av dem vil du finne hvis du søker på denne siden, men de aller fleste har du aldri hørt om før. Og svært mange vil du aldri høre om etter heller.

Og, for min egen del, Sbarro er på plass igjen – heldigvis. Det sprøeste som finnes, vanvittig Politisk Ukorrekt og fossilt så det holder. Kanskje det jeg gleder meg mest til.

Utstillingen har en hjemmeside her, på flere relevante språk, der du som regel finner mye mer enn det du trenger.

Og vi er selvsagt på plass for å gi deg full dekning av alle viktige nyheter.

I fjor skrev vo godt over hundre saker fra utstillingen - du finner dem samlet her

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: