Bugatti : Penger forkorter ikke alltid ventetiden - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
69 bilder i galleri
Penger forkorter ikke alltid ventetiden
Det er ikke bare elbil-hungrige nordmenn som må finne seg i lang ventetid. Det samme gjelder et knippe multimillionærer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

I kveld er det Europa-premiere for den nye superbilen til Bugatti – Divo – i Paris. Et knippe journalister og potensielle kunder var invitert til den eksklusive avdukingen.

Nå var jo ikke dette noen verdensdebut – de ivrigste var nok i Monterey for å ta en titt på drømmebilen sin for en måneds tid siden. Men i kveld debuterte den altså på hjemmebane.

Bilen er basert på Chiron, men har ifølge Bugatti fått endret sin karakter i enda mer sportslig retning – uten at det har gått på bekostning av Bugattis høye krav til komfort og luksus.

Den åtteliters W16 motoren på 1500 hester er tunet for å gjøre bilen så kjøreglad som mulig, spesielt på svingete veier. Det samme gjelder chassis og aerodynamikk.

Divo er 35 kg lettere enn en standard Chiron, mens den leverer 90 kg mer marktrykk. Den laterale akselerasjonen er på hele 1,6g og toppfarten er «begrenset» til 380 kilometer i timen.

Dersom tennene dine nå løper i vann, må jeg dessverre skuffe deg. Bugatti avslutter sin pressemelding med å fortelle at den lille serien på 40 eksemplarer – hvert med en prislapp på 5 millioner euro – ble solgt umiddelbart idet presentasjonen startet.

Men tro ikke at penger løser alt her i livet – bilen skal produseres fra 2019 ved Bugattis hovedkvarter i Molsheim, Alsace, men ingen kan parkere sitt eksemplar i garasjen før tidligst i 2020.

Med andre ord – ventetiden er på nivå med den nordmenn som venter på en elbil med lang rekkevidde må finne seg i.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: