Lexus : Nytt hint fra Lexus - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Nytt hint fra Lexus
Lexus viser en lekker åpen LC på Detroit-utstillingen. Foreløpig som konsept, men det drøyer neppe lenge før den kan kjøpes.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Det er tre år siden Lexus overrasket med sin lekre LC Coupé i Detroit, skjønt en forsmak på den fikk vi allerede i 2012 gjennom LF-LC Concept. 

Nå synes de tydeligvis tiden er inne for en familieforøkelse. LC Convertible Concept ser så gryteklar ut at det nok bare er et tidsspørsmål før den finner veien til samlebåndet.

Slektskapet med den lukkede modellen er innlysende. Bilen ser rett og slett lekker ut, uansett hvilken vinkel den betraktes fra.

Selv om den er utstyrt med bakseter, er nok bilen å betrakte som en toseter, man skal i alle fall være både liten og smidig for å få plass bak.

De fysiske målene er 477 x 192 x 134 cm (LxBxH) over en akselavstand på 287 cm. Helt identisk med coupéen som du kan lese vår prøvekjøring av her

– Konseptbilen tar den uforglemmelige designen til coupéen og gjenskaper den som en fremtidig cabriolet. Den mikser alle de beste aspektene ved coupéen med den dynamiske designen til en toppløs premiumbil, sider Tadao Mori, sjefdesigner for LC Convertible Concept.

(saken fortsetter)

Lexus skryter av et interiør der luksusfølelsen er gjennomført i alle detaljer, fra komfortable seter i mykt skinn med kontrastsømmer i gult til hver minste knapp og bryter.

Korte overheng og 22-tommers hjul viser potensialet som ligger i denne kjøremaskinen.

– En produksjonsutgave av dette konseptet ville være spennende på mange måter. Du ville nyte de dynamiske linjene, høre motoren brumme når du starter og nyte følelsen av å kjøre åpent så snart du er på veien, konkluderer Mori.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: