Cadillac : Cadillacs AMG / M Sport - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Cadillacs AMG / M Sport
Cadillac etablerer en egen divisjon som skal stå for de grommeste modellene. Først ut er CT6 V-Sport, og forhåndssalget starter i Detroit.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

BMW har sin M Sport, Mercedes sin AMG, og etter hvert har mange andre merker også sine egne tuningspesialister som bygger de grommeste / dyreste spesialmodellene.

Først i Cadillac-programmet er CT6 V-Sport, og i Detroit åpner de for at interessenter kan sette seg på en reservasjonsliste på spesialutgaven som kun skal bygges i 275 eksemplarer for hele USA.

De offentliggjorde også prislappen på $88.790 som er mye penger for en bil i USA, selv om det knapt rekker til rimeligste utgave av en momsfri Tesla her i landet.

Bilen er utstyrt med en «håndbygget» Blackwing twin turbo V8, den første av sitt slag i en Cadillac sier de selv, så da får vi vel tro dem.

Den 4,2-liters muskelbunten varter opp med 550 hestekrefter og et dreiemoment på 850 Newtonmeter.

Prisen inkluderer to dagers kurs for å utnytte bilens muligheter, inkludert luksuriøs innkvartering på Cadillac V-Performance Academy i Spring Mountain.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: