Peugeot : Peugeot tetter nisjer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Peugeot tetter nisjer
RENDERING: Selv om det er vanskelig for meg å skjønne logikken med slike biler, kommer det stadig flere av dem. Dette kan godt være en fremtidig Peugeot.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Peugeot har stor internasjonal suksess med sin SUV-rekke; 2008, 3008 og 5008. Førstnevnte er helt fersk på markedet og kommer snart som elbil, mens 3008 og 5008 skal gjennom en facelift til høsten

Snart kan en ny 4008 være alternativet for dem som ønsker noe mer sportslig – en bil som følger i fotsporene til tyske merker som BMW og Mercedes, en crossover eller SUV Coupé.

Bilen skal baseres på den eksisterende 3008, men får rundere former for å fremstå som et mer dynamisk alternativ. Den får en rekke sportslige detaljer, som en mer aggressiv grill og sin egen lyssignatur.

Engelske AutoExpress har intervjuet direktør Jean-Philippe Imparato som bekrefter at bilen vil utstyres med Peugeots særegne i-Cockpit som inkluderer høyt plasserte digitale instrumenter bak et lite ratt. Tilsvarende som i 3008, men med lavere sitteposisjon.

På tross av takbuen som skråner mot bakluka skal 4008 bli en fullverdig femseter. Den skal bygges på den modulære EMP2-plattformen som sine søsken, men ingeniørene har fått i oppdrag å finne et mer engasjerende oppsett for chassiset.

Et utvalg bensin- og dieselmotorer vil komme, men det er også aktuelt med en «Norges-vennlig» plug-in hybrid tilsvarende drivlinjene i 3008 GT Hybrid4 og Opel Granland X Hybrid4. 300 hester og firehjulsdrift er vel akkurat passe i en bil som dette.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: