Hollandsk roadtrip - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
9 bilder i galleri
Hollandsk roadtrip
Denne helgen skulle Formel 1-sirkuset befunnet seg på Zandvoort i Nederland. Slik gikk det ikke, men Red Bull gjorde noen forhåndsklipp i landet som du kan nyte her.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er fortsatt usikkert når årets Formel 1-sesong kan starte. Denne helgen skulle det vært arrangert Nederlandsk Grand Prix for første gang på 35 år, noe som ville vært Max Verstappens første GP på hjemmebane.

Som oppvarming til løpet tok Max Verstappen og teamkollega Alex Albon med seg hver sin F1-bil på en nederlandsk roadtrip i januar.

Roadtrippen starter med at bilene kjøres ut av containere i havnen i Rotterdam. Førerne slippes løs med sine biler i havnen før reisen går ut på landevei og forbi kjente nederlandske landemerker hvor vi får se vindmøller, gigantiske drivhus og brosteinsbelagte gater i Haag.

Det blir også en tur langs en av landets mange strender hvor de får besøk av MXGP verdensmesteren fra 2018, Jeffrey Herlings.

Roadtrippen når sitt klimaks på F1-banen Zandvoort hvor førerne får en forsmak på den nederlandske Grand Prix-banen som ligger like ved havet i den nederlandske badebyen med samme navn.

Red Bull presiserer at filmingen fant sted i januar, før gjeldende helserestriksjoner ble iverksatt. Opptakene representerte gigantiske logistiske utfordringer med et stort crew, kamerabiler, et antall droner, hjelmkameraer og veistengninger.

(saken fortsetter)

– Siden vi ikke kan konkurrere syns jeg det er artig å gi fansen en form for underholdning, sier Max Verstappen.

– Det er morsomt å vise frem en del av hjemlandet mitt gjennom denne hollandske roadtrippen. Normalt ser man bare F1-biler på bane, men vi gjør også mye artig i andre omgivelser, som på snø og strender.

Han er selvsagt skuffet over at sesongen er satt på vent, men håper løpet på nylig ombygde Zandvoort kan settes opp senere i sesongen.

Mens den tradisjonelle racingsesongen lar vente på seg er det meget stor aktivitet på den virtuelle racingfronten.

Lørdag deltok norske Tommy Østgård i årets første VM-løp i regi av Porsche, og den dyktige sim-raceren sikret seg andre- og en fjerdeplass i de to løpene slik at han har fått en god start på sesongen.

Søndag ettermiddag skal det avgjøres hvem som blir norgesmester i simulator-racing. Her deltar en rekke av våre fremste racerførere i tillegg til rene esport-deltagere, og du kan følge den spennende innspurten på YouTube eller via simracinggp.no

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: