Volkswagen : Mitt skip er lastet med … ID.3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Mitt skip er lastet med … ID.3
I dag er første skipslast med Volkswagen ID.3 ankommet norsk havn. VW-sjefen lover biler til de første norske kundene i september.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Den 28. august 2020 ankom et skip med over 700 ID.3 1st til Møller Logistikk på Bekkelaget i Oslo. En spent Volkswagen-direktør var på plass for å ta imot lasten.

De første forhåndsbestillerne vil få sin bil utlevert fra forhandler fra september og dermed er lanseringen av ID.3 1st for alvor i gang i Norge.

– Dette er en historisk dag for alle oss som jobber med Volkswagen i Norge. Å se de første ID.3 1st bli kjørt av båten i dag markerer en milepæl for elektrisk mobilitet, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen.

– Våre forhandlere gleder seg nå stort over å kunne invitere de første kundene til overlevering av nye ID.3 og til å lansere bilen for fullt, tilføyer Edvardsen-Eibak.

Båten var lastet med over 700 nye ID.3 1st. Dette er bare starten på en spennende og travel høst for alle Volkswagen-forhandlerne i hele Norge.

– Vi er svært stolte og ydmyke av at så mange har forhåndsbestilt ID.3 1st, sier Volkswagen-direktør Harald Edvardsen-Eibak.

– Lanseringsmodellen ID.3 1st produseres i et begrenset antall på totalt 37.000 eksemplarer, og vi har vært offensive og sikret mange biler til norske kunder. Det er fortsatt mulig å sikre seg en ID.3 1st for levering i 2020, tilføyer Edvardsen-Eibak.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: