Et godt løp, men ingen poeng - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Et godt løp, men ingen poeng
Dennis Hauger har i helgen kjørt to løp på italienske Monza. Han kjørte et glimrende løp lørdag, men kvalifiseringen fredag ødela muligheten for en topplassering.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Dennis har slitt med kvalifiseringen i mesteparten av sesongen, og problemene skulle fortsette denne helgen. Han klarte bare startspor 22 i lørdagens løp, og da blir det vanskelig å klatre til en poengplass.

Men Dennis var svært nær ved å lykkes lørdag. Han avanserte hele ti plasser gjennom løpet og endte på 12. plass. Hadde han klart to plasser til, ville han hatt pole position i søndagens løp, så han var svært nær.

– Jeg måtte starte langt bak på grunn av dårlig kvalifisering, tempoet var ikke så verst, ikke for bra heller, men jeg var i stand til å utnytte mulighetene etter hvert som de dukket opp. Andre fightet, og det ga meg muligheter for å avansere, sier Dennis til Red Bull Junior Team.

– Veldig synd at jeg endte som nummer 12 og ikke 10, men jeg tror jeg gjorde det jeg kunne og det var fortsatt en luke til bilene foran meg.

I søndagens løp hadde Dennis startspor 12, og basert på kjøringen han viste lørdag var vi optimistiske med tanke på en poengplass. Men slik gikk det dessverre ikke.

– Jeg er ikke sikker på hva som skjedde i Race 2. Målet var å kjøre inn til poengplass, det virket realistisk etter lørdagens løp, og jeg fikk en brukbar start. Men derfra slet jeg med tempoet, jeg hadde dårlig grep, og mot slutten hadde jeg overhodet ikke feste på fronten, sier han.

Neste helg kjøres sesongen to siste løp for Dennis Hauger på Mugello-banen i italienske Toscana.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: