Sesongavslutning for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Sesongavslutning for Dennis Hauger
Dennis Hauger fikk en bedre oppkjøring til helgens løp enn han har hatt på lenge, men dessverre ble det ingen poeng denne helgen heller.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

På fredagens frie trening var Dennis helt oppe på tredjeplass, bare et drøyt tidel bak bestetiden. Fullt så bra gikk det ikke på kvalifiseringen, men han noterte 9. beste tid i det tette feltet hvor hele 11 førere var innenfor fire tideler.

Etter kvalifiseringen ble Dennis flyttet tre plasser bakover. Slik forklarer han episoden til Red Bull Junior Team:

– Alle hadde satt ned tempoet på vei tilbake til depotet etter å ha satt våre beste tider, men så viste det seg at det kom en fører et par sekunder bak meg som fortsatt var ute på en rask runde. Jeg flyttet meg ut av sporet for å gi ham plass, men dommerne mente likevel jeg hadde hindret ham.

– Jeg kom brukbart i gang fra startspor 12, like bak Liam Lawson (teamkollega) og holdt følge med ham i tre runder, men så fikk jeg en «slow puncture» helt uten noen spesiell grunn. Det gjorde bilen vanskeligere å kjøre, men jeg klarte å ta meg til mål på 14. plass, sier Dennis.

– I Race 2 fikk jeg en bra start, men ble presset av banen i sving 3. Klarte å komme tilbake og avansere til 11. plass (fra startspor 14). Men igjen slet jeg med tempoet i forhold til de raskeste, så jeg hadde ikke det lille ekstra som skulle til for å hente poeng, sier Dennis som endte sin debutsesong i Formel 3 på 17. plass i sammendraget.

Det kan virke som en beskjeden plassering sammenlignet med fjorårets seier i det italienske Formel 4-mesterskapet og andreplass i det tyske, men da må vi huske at Formel 3 er to hakk under Formel 1 og at flesteparten i serien er eldre og langt mer rutinerte enn Dennis.

– Det har vært en utfordrende sesong, oppsummerer Dennis.

Det ble en spennende innspurt i mesterskapet som til slutt ble vunnet av Oskar Piastri (Australia) foran Theo Pourchaire (Frankrike) og Logan Sargeant (USA). Kun fire poeng skilte de tre.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: