BMW 5-serie: Eksklusiv Femmer for Kina - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
9 bilder i galleri
Eksklusiv Femmer for Kina
BMW strekker seg bokstavelig talt langt for å tilfredsstille kinesiske kunder. Det resulterer blant annet i et spesialutgave av 5-serien.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Mens vi i Europa må klare oss uten store bilmesser i år, er situasjonen en helt annen i Kina. Der – nærmere bestemt i Beijing – arrangeres Auto China i perioden 26. september til 5. oktober. I en by med 20 millioner innbyggere kan vi regne med den blir godt besøkt.

Nå vil helt sikkert messen domineres av ladbare biler, både batteri-elektriske og hybrider.

Spesialutgaven fra BMW hører hjemme i sistnevnte kategori – BMW 535Le er en plug-in hybrid med samlet effekt på 292 hestekrefter med et oppgitt snittforbruk på 1,5 liter bensin og 15 kWt strøm per 100 km, tilsvarende et CO2-utslipp på 36 gram per kilometer.

Hvorfor lager så BMW en spesialutgave eksklusivt for Kina? Vel, med 174.000 5-ere solgt i 2019 er modellen den mest populære business-sedanen i Kina.

Og sannsynligvis er det å strekke akselavstanden med 130 mm (til 3.105 mm) for å tilfredsstille kinesiske ønsker, vel verd den ekstra kostnaden for produsenten.

I tillegg til ekstra benplass for baksetepassasjerene tilbyr BMW også eksklusivt utstyr for 535Le, som panorama glasstak og underholdningsanlegg med to tilt-bare skjermer for baksetepassasjerene.

Bilen har også et mer distinkt eksteriør med en ekstra markant nyregrill og eksklusive hoved- og baklykter. Den kan også utstyres med en M Sport-pakke.

Bilen er tilpasset kinesiske preferanser med hensyn til tilkoblingsmuligheter og brukergrensesnitt, og selvsagt tar den imot kommandoer på mandarin via stemmestyringen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: