Audi e-tron: Oppgraderinger for e-tron - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Oppgraderinger for e-tron
Audi tilbyr en ny løsning for dem som vil lade sin e-tron kjappere hjemme og bygger inn nye funksjoner i 2021-modellene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Audi er blant de kjappeste når det gjelder hurtiglading, men nå kommer en løsning for dem som syns det går for tregt å lade hjemme.

Kunder som bestiller en e-tron 55 og e-tron Sportback 55 kan bestille en ny om bord-lader som dobler hastigheten fra 11 til 22 kW på egnede ladebokser. Dermed kan 55-modellene fullades på under fire timer.

Løsningen vil ifølge Audi også komme på 50-modellene og S-modellene sommeren 2021.

Den medfølgende mode 3-kabelen som kan benyttes på alle offentlige ladestasjoner er allerede oppgradert til den høyere kapasiteten, forteller Audi i en pressemelding.

Et oppdatert ratt skal gjøre det enda mer behagelig å kjøre med adaptiv cruise-kontroll. Nå trenger føreren bare å berøre rattet en gang i minuttet for at bilen skal holde seg i riktig fil og holde avstand til forankjørende automatisk. Systemet virker ifølge Audi i alle hastigheter.

Toppmodellene e-tron S har i dag 20-tommers felger som standard og 21-tommere som valgfritt tilbehør. Nå lanseres nye 22-tommere med 265/40 dekk som en ny mulighet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: