Mads Østberg jakter ny tittel i WRC 2 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Mads Østberg jakter ny tittel i WRC 2
Etter at fjorårets sesong ble toppet med VM-gull i WRC 2-klassen, er Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen klare for å forsvare mesterskapstittelen i 2021.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Med mer enn 130 WRC-løp og 18 pallplasser i den høyeste klassen bak seg, er Mads Østberg en høyt profilert personlighet i internasjonal rally. Gjennom sin erfaring og mange års samarbeid med Citroën, har han vært helt avgjørende for utviklingen av den viktigste bilen i Citroëns kundreracingprogram: C3 Rally2.

– Mads Østberg tilhører gruppen av førere som har vunnet en WRC-runde, så han har bevist hvor rask han er. Etter at han vant WRC 2-tittelen i 2020 er vi stolte over å fortsette et samarbeid som går langt tilbake. Målet vårt med en ny sesong i WRC 2 er klar – vinne en ny mesterskapstittel. Mads og Citroën C3 Rally2 er en perfekt kombinasjon for å nå dette målet, sier Didier Clément i Citroën Racing

Østberg og Eriksen vant fire av fem løp i 2020 på svært variert underlag. Is i Monte-Carlo, snø i Sverige, raske grusveier i Estland og de sikret mesterskapet på italiensk asfalt. Nå har de stor tro på ny suksess med en C3 Rally2 som har fått flere viktige oppgraderinger foran årets sesong.

– Jeg er selvsagt utrolig glad over å få fortsette samarbeidet med Citroën Racing. Vi har blitt godt kjent, og mesterskapet i 2020 viser hvor godt vi jobber sammen. Jeg har vært tungt involvert i utviklingen av C3 Rally2, og jeg er stolt over å få konkurrere i den på høyt internasjonalt nivå.

– Det å forsvare tittelen med et nytt team blir utfordrende. Vi har imidlertid jobbet sammen med Citroën Racing og Tagai Racing Technology for å få plass et godt opplegg. Selv om det tok litt tid å finne en god løsning, er jeg sikker på at vi har satt sammen en pakke som er god nok til å nå målene våre, sier Østberg.

Den norske duoen vil kjøre full sesong i WRC 2, men hvilke løp Østberg og Eriksen skal kjøre er enda ikke bestemt. I tillegg til WRC 2, vil de også kjøre de åtte rundene i det ungarske mesterskapet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: