Kia Sportage: Kia designer for Europa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Kia designer for Europa
Kia har sendt ut de første skisser av femte generasjon Sportage – en bil designet og utviklet spesielt for Europa.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Mens den globale versjonen vokser betydelig, vil den europeiske Sportage fortsette i samme spor som forgjengeren med egenskaper og design som Kia mener vil falle i smak hos europeiske kunder.

– Nye Sportage er utviklet på en ny plattform, og fintunet for å sikre optimale kjøreegenskaper på europeiske veier, sier en optimistisk Irene Solstad, konserndirektør for Kia i Bertel O. Steen.

– Med ny design, moderne tilkoblingsmuligheter, de nyeste innovasjoner innen passiv og aktiv sikkerhet og svært effektive drivlinjer – også elektrifiserte, vil dette bli en bra bil for Norge.

Kias nye designspråk, «Opposites United», definerer utseendet og danner grunnlaget for nye Sportage. Den får en mer kompakt og sportslig profil, og en elegant silhuett med stramme linjer.

Skissene viser en front med en stor, svart grill som fyller hele bilens bredde. En ny tolkning av Kias tigernesegrill kombineres med bumerangformede LED-kjørelys og LED Matrix-hovedlykter.

Svart tak fremhever den sportslige profilen til nye Sportage, og også C-stolpene får ny design. Bak møtes kraftige og brede skulderlinjer med kjørelys flankert av den nye Kia-logoen.

Neste generasjon Sportage lanseres digitalt 1. september i Kias egne kanaler. Nye Sportage blir tilgjengelig i Europa senere i år og kommer til Norge som ladbar hybrid i første kvartal 2022.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: