Cupra : Cupra Born er priset og salgsklar - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Cupra Born er priset og salgsklar
Nå åpnes det for bestilling av Cupras første elbil, Born, med priser fra 307.000 kroner.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

De første Born-variantene som kan bestilles har 204 hestekrefter, inntil 424 kilometer rekkevidde og hurtigladekapasitet på inntil 120 kW.

Det betyr ytelser på nivå med toppversjonen av Volkswagen ID.3 – en nær slektning fra samme samlebånd – til vesentlig lavere pris.

BIL-test: Volkswagen ID.3 møter Peugeot e-2008

Det er den mellomste batteripakken på 58 kWt som først blir tilgjengelig for bestilling, og den norske importøren forventer at denne skal utgjøre en høy andel av salget.

I løpet av året åpner Cupra også for Born-utgaver med større og mindre batteripakker, henholdsvis 77 og 45 kWt (netto). Se utvalget som kommer her

– Hygienefaktorer som hurtiglading, innvendig plass, rekkevidde og varmepumpe er ivaretatt, men det vi forventer virkelig skal vekke begeistringen fra kundene våre er 204 hestekrefter, sportsseter som standard og et dynamisk design som vekker oppsikt, sier Ole Kristian Ågotnes, direktør for Cupra Norge i Harald A. Møller AS.

Born leveres dessuten med sportsunderstell, progressiv styring og sportsratt som standard.

Bilen er allerede i produksjon, og de første norske kundene som bestiller lanseringsmodellen kan få bilen sin utlevert i år. Interessen har ifølge importøren vært stor i Norge helt siden bilen først ble vist i konseptutgave som Seat el-Born

Reservasjonsprogrammet First Born har gjort at norske kunder kan registrere interesse for bilen og samtidig skaffe seg «pole position» før det åpnes for bestilling.

Først åpnes det for at kunder som har registrert seg på First Born kan legge inn bestilling 23. september, før det åpnes for resten av markedet 28. september.

– Etter at vi først viste konseptutgaven av bilen, fikk vi stor respons. Da vi kunne vise den produksjonsklare utgaven, eksploderte det. Så har vi tro på at særdeles konkurransedyktige priser kommer til å vekke ytterligere interesse nå, sier Ågotnes.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: