Alfa Romeo : Giulietta gjenoppstår - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Giulietta gjenoppstår
RENDERING: I dag har Alfa Romeo kun to modeller på paletten, Giulia og Stelvio. Men under den nye Stellantis-paraplyen skal merket revitaliseres gjennom de kommende årene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Først ut er Tonale som vi nylig viste spionbilder av i produksjonsdrakt. Vi har tidligere vist renderinger av denne modellen som skal dele plattform med Jeep Renegade og Compass og dermed tilbys som ladbar hybrid.

Litt lengre frem i tid ligger det også en kompakt SUV i planene, basert på eCMP plattformen som benyttes av blant annet DS3 Crossback E-Tense, Opel Mokka-e og Peugeot e-2008. Det innebærer trolig at den blir Alfa Romeos første elbil.

Men også en annen klassisk Alfa-betegnelse skal revitaliseres i løpet av de nærmeste årene – nemlig Giulietta som gikk ut av produksjon for et par år siden.

Den skal bygges på en ny Stellantis-plattform som neste generasjon Peugeot 308 og den kommende DS4 blir først ut med. Denne skal også benyttes for nye Opel Astra som vil nylig fikk en forsmak på

Det betyr at nye Giulietta kan tilbys med alternative drivlinjer – trolig vil den komme som både ladbar hybrid med mulighet for firehjulsdrift og som ren elbil.

Vi kan regne med at denne får et sportslig oppsett, som er en Alfa Romeo verdig, i kombinasjon med spreke motorer. En Alfa Romeo i kompaktklassen vil utfordre typiske premium-konkurrenter som Audi A3, BMW 1-serie og Mercedes A-Klasse.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: