Jeep : Ingen påske uten Jeep-safari - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Ingen påske uten Jeep-safari
Hver påske samles Jeep-entusiaster i villmarken for å dyrke sin felles hobby. Produsenten benytter anledningen til å sjekke interessen for nye ideer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

De mest ivrige Jeep-entusiaster tilbringer hvert år påsken sammen med likesinnede i Moab-ørkenen i Utah. Jeep og tilbehørsleverandøren Mopar bruker anledningen til å vise frem nye fristelser på utstyrsfronten samt sjekke ut interessen for nye konsepter.

I år har Jeep med seg syv konsepter basert på Wrangler, Gladiator og Grand Cherokee.

Jeep Wrangler Magneto møtte vi første gang i fjor som den første elektriske Wrangler. Årets utgave har vesentlig mer muskler og byr på hele 625 hk og et moment på 1152 Nm fra en 70 kWt batteripakke.

Fortsatt er elbilen utstyrt med noe så uvanlig som 6-trinns manuell girkasse, og ytelsene er formidable, som 0-60 mph. (96 km/t) på to sekunder – en ny rekord for Wrangler som har vært levert i mange muskuløse versjoner tidligere også.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk 4xe Concept er som du skjønner av xe-betegnelsen en ladbar hybrid. Jeep er sparsomme med tekniske detaljer, bortsett fra at bensinmotoren er en 2,0-liter og den elektriske rekkevidden er 40 kilometer.

Den er utstyrt med 20-tommers felger og 33-tommers terrengdekk og skiller seg ellers fra en ordinær Grand Cherokee gjennom lakkfargen, et sort tak og et skreddersydd interiør.

(saken fortsetter)

Jeep ’41 Concept er tydelig inspirert av den originale Jeep Willys fra 1941. Fargen er jo ikke langt unna militærgrønn og matcher bra den beige canvas-toppen.

Felgene er 17-tommere påmontert 35-tommers terrengdekk, bilen er utstyrt med halvdører, lift-kit og vinsj.

Jeep Rubicon 20th Anniversary Concept markerer at det er 20 år siden første Rubicon og er lakkert i en lakk de kaller Granite Crystal i kombinasjon med et rødt interiør. Under panseret sitter en 6,4-liters V8.

37-tommers terrengdekk på 17-tommers Mopar felger skal sørge for fremkommeligheten, sammen med lift-kit og beskyttelse under bilen.

Jeep Bob Concept er en kappet Gladiator uten dører og med et lite lasteplan. Betegnelsen stammer fra begrepet «bobbing» som innebærer å redusere overhengene for å gi bedre terrengegenskaper.

Støtfangerne er også kappet for å gi plass til 20-tommers felger med massive, 40-tommers terrenghjul.

Andre detaljer er den oransje canvasen, metallramme rundt lasteplanet og ekstra LED-lys i fronten. Bilen er utstyrt med 3,0-liters V6 dieselmotor.

(saken fortsetter)

Jeep Performance Parts D-Coder Concept er også Gladiator-basert og lakkert i Maraschino Red lakk med svarte detaljer og en rekke komponenter fra Mopar-katalogen.

Blant Mopar-komponentene inngår spesialfangere, snorkel, vinsj, LED-lykter, rør-dører samt Thule lastestativ.

Jeep Performance Parts Birdcage Concept er også et utstillingsvindu for komponenter som kan bestilles fra katalog. Bilen er basert på Wrangler 4Xe og kan minne om et fuglereir siden den er ribbet for tak og vinduer og dermed gir passasjerene god kontakt med omgivelsene.

I tillegg til disse syv påske-konseptene viser Jeep også tre konsepter fra Sema Show i 2021 –Wrangler 4xe SEMA Concept, 7-seteren Wrangler Overlook Concept, og retro-inspirerte Kaiser Jeep M725.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: