C-Klasse stv fra 416.600

Mercedes la verdenslanseringen av C-Klasse stasjonsvogn til Frankfurt. Her hjemme er den leveringsklar på nyåret, men vi kan glede oss til å se den utstilt på bil07 i Lillestrøm i november. Prisene får du her og nå.

Publisert Sist oppdatert

Som sedanen kommer også stasjonsvogna i tre forskjellige utstyrsnivåer med betegnelsene Classic, Elegance og Avantgarde – sistnevnte med et mer sportslig utseende og en stor stjerne sentralt plassert i grillen.

Sammenlignet med sin forgjenger har den nye stasjonsvogna fått en brattere hekk – noe som gir et mer praktisk bagasjerom som rommer 485 liter med setene intakt og inntil 1500 liter med nedslåtte bakseter. Det vil si en økning på 146 liter mens lastelengden (målt fra bakdør til fotbrønn) er økt med 17 cm til 2,82 meter

Mer effekt, mindre forbruk

C-Klasse stasjonsvogn er utstyrt med nye eller oppgraderte motorer som byr på økte ytelser i kombinasjon med reduserte utslipp takket være mer effektiv forbrenning.

En 220 CDI byr for eksempel på 170 hk og et dreiemoment på 400 Nm, mot tidligere 150 hk og 340 Nm. Samtidig er forbruket redusert fra 0,69 til 0,61 liter på mila – en kombinasjon som er god for kjøreegenskaper, miljø og lommebok.

Offisiell lansering av C-Klasse stasjonsvogn skjer 2. januar, men du vil nok se et og annet eksemplar i trafikken fra medio november etter den første bilutstillingen på norsk jord på siden 2004.

LES OGSÅ:

Du kan se flere detaljer om utstyrsnivåer etc. i den komplette prislisten fra Mercedes-Benz.

Les mer om nye C-Klasse stasjonsvogn her.

Versting-utgaven C 63 AMG kan du lese om her.

Priser og data for C-Klasse sedan finner du her.

Her er basisprisene for de nye modellene:

Powered by Labrador CMS