Honda CR-Z

Honda CR-Z

Honda CR-Z

Honda CR-Z

Honda CR-Z

Honda CR-Z

Honda CR-Z

Honda 3R-C

Honda 3R-C

Honda EV-N

Honda EV-N

Honda EV-N

Honda viser rene fremtidsideer

Honda viser tre eksempler på utslippsfrie fremtidsbiler på Genève-utstillingen. Den ene ruller allerede på veien.

Publisert Sist oppdatert

3R-C er betegnelsen på et kompakt, personlig fremkomstmiddel som har sin verdenspremiere på utstillingen. Trehjulingen er batteridrevet og har kun plass til en person.

Motoren er montert på selve chassiset og gir dermed kjøretøyet et lavt tyngdepunkt som sørger for god stabilitet. Foran har 3R-C et låsbart bagasjerom

Bilen har et ”karnapp” som dekker førersetet når den står parkert og som virker som en vindskjerm som beskytter sjåføren når den er i fart. De høye sidene som omkranser føreren gir ekstra sikkerhet ved eventuelle påkjørsler.

3R-C er kreert av Hondas europeiske forsknings- og designavdeling i Milano.

EV-N

Denne kompakte elbilen med retrolinjer møtte vi første gang på Tokyo-utstillingen sist høst. Nå gjøre den sin Europa-debut i Genève.

LES: Vår omtale fra Tokyo-utstillingen

Bilen har solcellepaneller på taket slik at den lades mens den står parkert. På innsiden hver av de to dørene sitter en U3-X – Hondas personlige fremkomstmiddel.

Den urbane småbilen er utstyrt med et litiumbatteri og en kompakt elektrisk motor.

BC og hybrid

Hondas brenselcellebil leases av kunder på flere kontinenter – noe som gir Honda nyttig informasjon med hensyn til en eventuell masseproduksjon av BC-biler.

LES OM: Hondas hydrogenbil

Honda har også Europa-premiere på sin nye hybridbil, CR-Z som vi omtalte i forbindelse med bilutstillingen i Detroit tidligere i år.

LES OGSÅ: Hondas sporty hybrid

Powered by Labrador CMS