Skjevt blikk på GenèveNoen journalister er så ekstra viktige, og betydningsfulle, at de må ha på seg navnelapper for at alle skal se hvor viktige og betydningsfulle de er.
Skjevt blikk på Genève
Noen journalister er så ekstra viktige, og betydningsfulle, at de må ha på seg navnelapper for at alle skal se hvor viktige og betydningsfulle de er.
Skjevt blikk på GenèveDet har jeg aldri sett før - tannlegestørrelse trykkluftblåser for å fjerne støvkorn i makron-størrelse. Pluss, altså, hvite hansker.
Skjevt blikk på Genève
Det har jeg aldri sett før - tannlegestørrelse trykkluftblåser for å fjerne støvkorn i makron-størrelse. Pluss, altså, hvite hansker.
Skjevt blikk på Genève'Hallo, på tide å stå opp inni teltet der...'
Skjevt blikk på Genève
"Hallo, på tide å stå opp inni teltet der..."
Skjevt blikk på GenèveHvis du kjenner noen som heter Siv har  SsangYong en glimrende presangidé for deg.
Skjevt blikk på Genève
Hvis du kjenner noen som heter Siv har SsangYong en glimrende presangidé for deg.
Skjevt blikk på GenèveDet finnes ingen grenser for Abarths variasjonsrikdom. Og alle er like lekre. To matte gråtoner og diskret gult - kan det gjøres bedre?
Skjevt blikk på Genève
Det finnes ingen grenser for Abarths variasjonsrikdom. Og alle er like lekre. To matte gråtoner og diskret gult - kan det gjøres bedre?
Skjevt blikk på GenèveAC Schnitzer har funnet opp en ny eksteriørfarge. Kanskje de heller burde latt være?
Skjevt blikk på Genève
AC Schnitzer har funnet opp en ny eksteriørfarge. Kanskje de heller burde latt være?
Skjevt blikk på GenèveRullestol levert ved døra. Smart italiensk handicap-forslag - så sant det ikke sprutregner.
Skjevt blikk på Genève
Rullestol levert ved døra. Smart italiensk handicap-forslag - så sant det ikke sprutregner.
Skjevt blikk på GenèveEdag kjører med smarte lysbokstavbudskap tundt hele bilen. Jeg vet hva jeg kunne tenkt meg å gi beskjed om nå og da.
Skjevt blikk på Genève
Edag kjører med smarte lysbokstavbudskap tundt hele bilen. Jeg vet hva jeg kunne tenkt meg å gi beskjed om nå og da.
Skjevt blikk på GenèveSelvfølgelig burde alle distribusjonsbiler hatt klappsete for passasjeren. For han er jo som regel ikke der, og det er ofte en god hjlelp for sjåføren å kunne gå ut der. VWs nye Transporter-konsept.
Skjevt blikk på Genève
Selvfølgelig burde alle distribusjonsbiler hatt klappsete for passasjeren. For han er jo som regel ikke der, og det er ofte en god hjlelp for sjåføren å kunne gå ut der. VWs nye Transporter-konsept.
Skjevt blikk på GenèvePorsche venter nok til Frankfurt med å feire 50 år for 911. Så da var det opp til Ruf å minne om jubileet. Han hadde også vett på å betegne den 901 og ikke 911.
Skjevt blikk på Genève
Porsche venter nok til Frankfurt med å feire 50 år for 911. Så da var det opp til Ruf å minne om jubileet. Han hadde også vett på å betegne den 901 og ikke 911.
Skjevt blikk på GenèveDu som alltid har lurt på hva som er korrekt antrekk når man skal ut på en vill Jeep-tur over stokk og stein.  Her er svaret!
Skjevt blikk på Genève
Du som alltid har lurt på hva som er korrekt antrekk når man skal ut på en vill Jeep-tur over stokk og stein. Her er svaret!
Skjevt blikk på GenèveEr det ikke snart slutt på at man tar kunstneriske biler av superbilers bremsecalipere?
Skjevt blikk på Genève
Er det ikke snart slutt på at man tar kunstneriske biler av superbilers bremsecalipere?
Skjevt blikk på GenèveI gode gamle dager reiste man hjem med tonnevis av praktfulle PR-trykksaker produserte av markedets aller beste fotografer og grafikere. Nå blir du avspist med sånt som dette.
Skjevt blikk på Genève
I gode gamle dager reiste man hjem med tonnevis av praktfulle PR-trykksaker produserte av markedets aller beste fotografer og grafikere. Nå blir du avspist med sånt som dette.
Skjevt blikk på GenèveToppgjengen fra Mercedes, Dieter Zetschke - sjefen over alle, Gorden Wagener, designsjef, Wolfgang Bernard, kronprins og nyutnevnt lastebilsjef, Thomas Weber, sjef for forskning og utvikling, og flere med dem ble stanset av sperringer på Bentley-standen.
Skjevt blikk på Genève
Toppgjengen fra Mercedes, Dieter Zetschke - sjefen over alle, Gorden Wagener, designsjef, Wolfgang Bernard, kronprins og nyutnevnt lastebilsjef, Thomas Weber, sjef for forskning og utvikling, og flere med dem ble stanset av sperringer på Bentley-standen.
Skjevt blikk på GenèveHvor i schwarte er nøkkelen til Poloen?
Skjevt blikk på Genève
Hvor i schwarte er nøkkelen til Poloen?
Skjevt blikk på GenèveI Sveits har de allerede begynt å selge SX4 for Sergio Cellano spesialmodell. Ville du latt deg friste? Sergio hvem????
Skjevt blikk på Genève
I Sveits har de allerede begynt å selge SX4 for Sergio Cellano spesialmodell. Ville du latt deg friste? Sergio hvem????
Skjevt blikk på GenèveEr dette egentlig et bra slagord for noen som skal pushe noe de påstår er bra?
Skjevt blikk på Genève
Er dette egentlig et bra slagord for noen som skal pushe noe de påstår er bra?
Skjevt blikk på Genève Hva er egentlig vitsen med Zagatos lysavis i seteryggen? Som sjåfør ville jeg hatt problemer med å lese  buskapet.
Skjevt blikk på Genève
Hva er egentlig vitsen med Zagatos lysavis i seteryggen? Som sjåfør ville jeg hatt problemer med å lese buskapet.
Skjevt blikk på GenèveNoen må sørge for at det skinner og er rent også.  De skal spare lenge for å rekke en Wraith - og er antakelig ikke veldig interessert i det heller.
Skjevt blikk på Genève
Noen må sørge for at det skinner og er rent også. De skal spare lenge for å rekke en Wraith - og er antakelig ikke veldig interessert i det heller.
Skjevt blikk på GenèveEt av de mest fantastiske navn på en av de mest fantastisk vulgært pimpede bilene. Får håpe at han treffer når han gjør det.
Skjevt blikk på Genève
Et av de mest fantastiske navn på en av de mest fantastisk vulgært pimpede bilene. Får håpe at han treffer når han gjør det.
Skjevt blikk på GenèveDette er måten de priviligerte kan komme seg inn på pressedagene. Tror du disse folka gjør det lett å jobbe?  Har de betalt 500 spenn, skal de jommen ha noe igjen for det også. Som ved å stå foran alle linsene for eksempel.
Skjevt blikk på Genève
Dette er måten de priviligerte kan komme seg inn på pressedagene. Tror du disse folka gjør det lett å jobbe? Har de betalt 500 spenn, skal de jommen ha noe igjen for det også. Som ved å stå foran alle linsene for eksempel.
Skjevt blikk på GenèveLaangt nedi der er det noe FerrariLaFerrai-rødt.
Skjevt blikk på Genève
Laangt nedi der er det noe FerrariLaFerrai-rødt.

Skjevt blikk på Genève

Du tror kanskje en bilutstilling som den i Genève er viktigst for bilindustrien? Tro om igjen.

Publisert Sist oppdatert

I år regner man med 700.000 besøkende på bilutstillingen i Genève, og de har allerede – lenge før de er ankommet – lagt grunnlaget for et ganske spenstig budsjett. De kommer til å bidra med et sted mellom 150 og 200 millioner sveitserfranc til regionen.

Powered by Labrador CMS