Mercedes-AMG Project ONE

Mercedes-AMG Project ONE

Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump
Forza Horizon 5
Skjermdump

Endelig: Mercedes-AMG Project ONE er på plass!

Ikke bare får du se den etterlengtede hyperbilen fra Mercedes AMG i produksjonsklar versjon. Du skal også få lov til å kjøre den. Velg akkurat den kjørmodus du vil, og trå til. På skjerm, selvfølgelig.

Publisert Sist oppdatert

Da bilen ble vist første gang på Frankfurtutstillingen i 2017 hadde den allerede sirkulert i rykteavdelingen ganske lenge.

Vi kunne den gang fortelle at bilen skulle bygges i 275 eksemplarer og at alle var solgt.

Etter det har de historiene som har dukket opp gått på at konseptet byr på problemer og at det hele er forsinket.

Dessuten har det vel vært presentert et par tusen Hyperbiler med Gigaprestasjoner siden det, slik at slike kjøretøy har en tendens til å bli møtt med lange gjesp nå.

Men det skal allikevel bli spennende å se sluttresultatet. Jeg går ut fra at når Mercedes-Benz slipper fra seg et produkt i denne klassen, er det fordi de ser for seg en ny 300 SL. En sensasjonell åpenbaring om skal vare langt inn i fremtiden.

Litt av magien kan studeres i det nye Forza Horizon 5 som skal slippes i november.

Men det hele ble forhåndspresentert på Gamescom, Kölnermessen, i dag og har allerede gitt gjenlyd på ledende gaming-plattformer.

Nå vet du selvfølgelig at Forza Horizon er meget mer enn bare racing, her er man på tur og kan dypdykke i en rekke temaer, og spille en rekke andre spill underveis. Og eventuelt, lage dine egne spill.

Presentasjonsbildet av det nye programmet har en AMG One som sentrum med en Ford Bronco Badlands som gjør offroad-øvelser i utkanten. Du vet at dette er et nytt spill.

AMG-en dukker slett ikke opp som den første bilen. Det er Broncoen, etterfulgt av en Corvette.

Men når en Porsche er på vei til å sjekke ut de gjenskapte Ek’Balam-templene – det hele foregår i Mexico denne gangen – og skremmer opp en flokk flamingoer, er det endelig AMG One som blir sluppet fra fraktflyet (air drops a la Fast and Furious 7 går igjen her).

Bilen setter umiddelbart kurs for Horizon Festival – sentrum for alle spillets aktiviteter.

Utviklerne har jobbet spesielt hardt med AMG-bilen.

For første gang får man virkelig de valgbare kjøremodusene, og velger du Track kan du se hvordan bilen senkes, hekkvingen heves, og en rekke luftinntak og deksler beveger seg og endrer form. Og du som kjører kan tydelig merke de endrede egenskapene.

Det finnes en rekke andre AMG-modeller her også – men ingen du ikke kjenner fra før. Derimot er hekkmotor Corvetten ny, sammen med Taycan og Königseggs Jesko og McLarens Speedtail og Ford GT og mange andre. Men Microsoft har enda ikke gitt oss en komplett liste over mulighetene.

Det er en viss symmetri her. Spillfolket fikk sin Forza Horizon 4 den 2. oktober 2018. Ikke før 9. november i år får de etterfølgeren, Horizon 5.

Ting kan tyde på at enkelte AMG Project ONE-kunder må vente like mange år på sin.

Powered by Labrador CMS