Batman C2
Batman C2
Batman C2
Batman C2
Batman C2
Batman C2
Batman C2
Batman C2
Batman C2
Batman C2
Batman C2
Batman C2

Ustoppelige cITroën

Her i huset begynner Citroën å bli synonymt med Italia. Hver eneste uke finner de på et muntert stunt der nede. Nå er det Batman-utgaven av C2 det dreier seg om.

Publisert Sist oppdatert

Da vi fortalte deg om den nye Batmobilen nevnte vi også at Citroën Italia har hoppet på denne greia også. De har lansert en Batman-utgave av C2, og her har du alle bildene.

Det er en gjennomført modell dette her, det er ikke bare snakk om en dekal eller to. For det første har du den Batmansvarte fargen, gjennomført hele veien rundt, til og med hjulene er svarte. En egen plate på stigtrinnet er riktignok blank, men den forteller også tydelig om hva dette er. Og ellers finner du Bat'en plassert en rekke steder rundt på bilen. Til og med på tanklokket.

Spesifikasjonene er greie, det dreier seg om en C2 Elegance, med VTS interiør, og antakelig er Citroën Italia så gode kunder hos produsenten at de får lov til å bestille korte serier med litt egenartede spesifikasjoner, i tillegg til alt de monterer på selv hjemme i Milano.

For jeg går ut fra at seriene er korte. Det er bare to uker siden de lanserte en spesialmodell med tema fra Walt Disneys Pip og Sylvester, og gudene vet hva som blir det neste. Jeg har en følelse av at vi kommer til å holde deg oppdatert.

Og for bare å slå fast det: denne teknikken virker, Citroën er i ferd med å bli et av de største markedene i Italia.

Powered by Labrador CMS