Hyundai Inster

Ny bybil fra Hyundai

Casper bli Inster og elektrisk

Den heter Casper i fossilutgave og er meget populær på hjemmemarkedet. Om noen uker debuterer den på bilutstillingen i Busan undre nytt navn, og som en oppkjøring har Hyundai sendt ut de første teaser-bildene.

Publisert Sist oppdatert

Selv om vi har gått og ventet på denne et par år, kan Hyundai bli blant de første til å lansere en såkalt €20.000 bil som svært mange produsenter – kinesiske så vel som europeiske – går med planer om.

Den er basert på koreanske Casper, men når den nå blir elbil, døpes den om til Inster som ifølge Hyundai er avledet fra «Intim» og «Innovativ».

Produsenten lover (sitat): «nye standarder når det gjelder rekkevidde, teknologi og sikkerhetsfunksjoner i en elektrisk småbil som omdefinerer hva kjøpere kan forvente av et kjøretøy i denne klassen.»

(saken fortsetter)

Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster

De antyder en rekkevidde på inntil 335 kilometer basert på WLTP-syklusen, og det er vesentlig mer enn vi hadde forventninger om da vi forhåndsomtalte bilen.

Inster skal avdukes på Busan International Mobility Show i slutten av juni, og mye tyder på at du kan se den hos norske forhandlere i løpet av høsten.

Powered by Labrador CMS