Kia-importøren styrker ledelsen

Claus Magelssen (t.v.) og Bogdan Lis er ansatt som henholdsvis økonomidirektør og salgs- og markedsdirektør i Kia og Daihatsu Norge.

Publisert Sist oppdatert

Kia har størst fremgang av alle personbilmerker i årets første måned. I forhold til 2004 var økningen på hele 308 prosent, viser tall fra OFV. For ytterligere vekst styrkes nå importorganisasjonen med to meget erfarne bransjefolk fra henholdsvis Mercedes-Benz Norge og Peugeot Norge.

Claus Magelssen (44) tiltrer den nyopprettede stillingen som direktør - økonomi og administrasjon i Kia og Daihatsu Norge og blir nestleder i import-organisasjonen. Etter syv år i en tilsvarende stilling hos Peugeot Norge blir Claus med på Bertel O. Steen sin satsning på Kia i Norge. Claus har arbeidet i bilkonsernet siden høsten 1988. og har i denne perioden innehatt flere ledende stillinger i Business Management avdelingen, IT-avdelingen og Peugeot Norge.

Bogdan Lis (44) er ansatt som salgs- og markedsdirektør i Kia og Daihatsu Norge, og overtar etter Wiggo Ryhjell. Bogdan kommer fra stillingen som regionsjef i Mercedes-Benz Norge. Bogdan har arbeidet hos Bertel O. Steen siden 1991 og hatt flere ledende stillinger på forhandler og importørnivå.

- Jeg er meget glad for at Bogdan og Claus blir med på å bygge en slagkraftig importorganisasjon og videreutvikle Kia og Daihatsu i Norge. Begge har lang og bred bransjeerfaring, og er gode representanter for Kias merkeverdier: "Young, sporty, friendly," sier Kia-direktør Dag Asbjørnsen.

Styrkingen av importorganisasjonen er en del av satsningen på Kia i Norge. Målet er å selge 3.000 nye biler i året innen 2009.

Powered by Labrador CMS