VW Passat CC
VW Passat CC
VW Passat CC
VW Passat CC
VW Passat CC
VW Passat CC
VW Passat CC
VW Passat CC
VW Passat CC

Offisiell: Passat CC

Du har fått den servert i små porsjoner her på BilNorge.no, men nå er endelig de første offisielle bildene av den nye VW Passat Coupé offentliggjort i forbindelse med Detroit-utstillingen.

Publisert Sist oppdatert

HER ER ALLE NYHETER FRA DETROIT

Det er Norges mest populære bilmodell som nå kommer i ny form. Oppskriften er den samme som Mercedes var først ute med i sin CLS – en rommelig coupé med fire dører. At VW velger å kalle bilen Passat CC er litt misvisende, for dette er en betegnelse vi vanligvis forbinder med cabrioleter med hardtop der CC står for Coupé/Cabriolet.

Passat CC får en rekke motoralternativer med fra 140 til 300 hk, både for diesel og bensin. Den byr også på teknologi som er ny i VW-sammenheng.

Avansert

Blant utstyret i Passat CC er ”Lane Assist som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefil, men det er ikke bare snakk om varsling som vi kjenner fra andre produsenter med ”rumperister eller lys. I Passat CC griper systemet aktivt inn på styringen for å forebygge uhell.

En annen teknologisk nyhet er ”Dynamic Drive Control hvor føreren kan påvirke egenskapene til bilens understell og servostyring avhengig av underlag og kjørestil. Aktiv parkeringsassistent og aktiv cruice-control som tilpasser avstanden til foranliggende, gjør nye Passat CC til en meget velutstyrt mellomklassebil.

Passat CC kommer til Norge i juni.

Powered by Labrador CMS