Ny Corvette, rett rundt hjørnet

Ingen venter mer på at dørene til utstillingen i Detroit skal åpne enn hardcore Corvette-fansen. Nå har noen smugtittet på omlaget til et bilblad.

Publisert Sist oppdatert

I lang tid har ganske mange ventet ganske mye av C7 – den nyeste utgaven av sportsbilikonet Chevrolet Corvette. Den skal avdukes litt før åpningen av bilutstillingen i Detroit, søndag kveld kl. 19 lokal tid ved en lukket forestilling for spesielt inviterte, og General Motors har vært utrolig flinke til å holde bilen under cover.

Corvette-saitene er i hvert fall helt hysteriske for tiden, spekulasjonene om hvordan den nye vil bli, er like ville som den nye bilen kanskje blir.

Nå har imidlertid Corvette Forum fått tak i forsiden av amerikanske The Automobile, som har et praktfullt bilde av Corvette-hekken på sin kommende forside.

Dersom dette bildet stemmer, kan vi se frem til litt av en revolusjon. Hekken er mye mer «naken» enn vi er vant til derfra, og det ser ut som om linjene er skarpere enn vi har sett før.

Det kan nesten se ut som om noen detaljer er hentet fra de kantete Cadillac-konseptene som vi så tidligere på 2000-tallet.

Og se på quad-eksosen. Slik den stikker ut bak, der gir den en klar beskjed om at her mener man alvor.

Beste Corvette-design på 50 år, skriver bladet på denne forsiden, samtidig som de lover at Sting Ray er tilbake.

«Stemmer dette er jeg i butikken med depositum first thing mandag» skriver en av entusiastene på Forumets kommentarside.

For egen del vil jeg rope nedover mot Råde, der vi finner den nye Chevrolet-importøren. Flere ganger har han presisert at det ikke bare er koreansk Chevrolet han skal drive med. Budskapet mitt er veldig enkelt: «Jeg håper du kjenner dine plikter!»

Du kan følge avdukingen her

Powered by Labrador CMS