Viktig US-nytt for Toyota

Toyota har to særdeles viktige nyheter på gang til årets Detroit-utstilling. Felles for dem begge er at de har minimal betydning for Europa.

Publisert Sist oppdatert

Det er nemlig den toppselgende sedanen, Camry som kommer i helt ny utførelse i 2007. Modellen forsvant fra Europa i fjor, og ny modell er neppe nok til at den relanseres. For å tilfredsstille en stigende miljøbevissthet hos amerikanske bilkjøpere, vil nye Camry også tilbys med hybrid drivlinje.

Camry har vært den mest solgte bilen (ikke medregnet pickups og SUVer) i Nord-Amerika i 7 av de siste 8 årene. Den helt nye modellen vil by på enda bedre ytelser og får ifølge Toyota komfort og luksus på et helt nytt nivå. Camry Hybrid blir den hittil mest miljøvennlige Camry, men blir ingen sinke av den grunn.

Blant amerikanere som kan velge på øverste hylle, er det nok mange som ser frem til en ny toppmodell fra Lexus. Det får de servert via fjerde generasjon LS – en bil du allerede har møtt i konsept-utgave her på BilNorge.

Bilutstillingen i Detroit åpner sine dører for publikum den 8. januar. Før det skal vi som vanlig ha servert deg de aller fleste nyhetene her på BilNorge.no.

Powered by Labrador CMS