Volvo glapp ut C30

Det er minst en annen nettside enn BilNorge.no som ikke har tatt juleferie. Amerikanske LeftlaneNews.com er oppe og fikk tak i de offisielle Volvo C30-bildene via Volvos spanske nettside! Bilen skal debutere i Detroit om 14 dagers tid.

Publisert Sist oppdatert

Volvo kommer til å fortelle oss alle at den C30 som står i Detroit, er en konsept-bil. Men når produksjonsutgaven debuterer i Paris til høsten, vil du få problemer med å finne store forskjeller.

Rett etter Paris vil den komme i butikkene, men ikke før sommeren 2007 vil amerikanerne - som altså fikk lukte på den først, få anledning til å kjøpe den.

Og de som skal kjøpe den er enslige, eller barnløse par, ganske unge, som – dette er Volvos ord – bruker bilen som et verktøy for å klare å gjennomføre sin hektiske urbane livsførsel. Enten de kjøper klær eller innreder hjemmet – dette er Volvos ord fremdeles – er de opptatt av elektronikk, design og merkevarer, og de velger bilen sin etter de samme kriteriene.

Med andre ord, Volvo C30-kunden høres ganske tråkig og konvensjonell ut.

For de fleste er det vel egentlig ganske åpenbart at mye av det vi nå ser i C30, er hentet fra Volvos SCC (Safety Concept Car) fra Detroit i 2001. Og det bekrefter jo bare hvor flinke de har vært hos Volvo når det gjelder å bygge opp merket til en Premium Brand. Nå er de altså kommet så langt at de tør lansere en Premium modell i det minste segmentet.

Mye har skjedd siden PV.

Se bildene hos Leftlane News

Powered by Labrador CMS