Jan Johansen blir generalsekretær i KNA

Tidligere NAF-direktør Jan Johansen er ansatt som ny generalsekretær i Kongelig Norsk Automobilklub (KNA).

Publisert Sist oppdatert

- Vi er veldig godt fornøyd med at vi har fått Jan Johansen med på laget. Han kan vise til svært gode resultater fra det å lede en medlemsorganisasjon tidligere, sier president Erik Hillesund i KNA- Han har meget god kompetanse på bilorganisasjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Hans inntreden vil komme til å bety mye for KNAs utvikling fremover. Johansen (50) har bred erfaring fra arbeid med bilorganisasjoner, både nasjonalt og internasjonalt, blant annet som direktør i NAF gjennom ni år.I sin tid som NAF-direktør hadde Johansen flere sentrale verv i den internasjonale bilorganisasjonen FIA, der også KNA er medlem. Han har også lagt ned en stor innsats i å få på plass en samarbeidsmodell for nordiske automobilklubber.
- Jeg har stor glede av å jobbe i frivillige organisasjoner, og motiveres av å arbeide med tillitsvalgte og frivillige ildsjeler som bruker sin fritid på det de brenner for. En tett og god kontakt med tillitsmannsapparatet er viktig for å lykkes, sier Johansen.
Johansen vil tiltre stillingen fra nyttår.
KNA er Norges eldste bilorganisasjon og ble stiftet så tidlig som i 1907. Klubben har i dag rundt 14 000 medlemmer og 25 lokalavdelinger rundt i landet. Bilsport, bilpolitikk og medlemsfordeler er de tre viktige pilarene i KNA.

Powered by Labrador CMS