Skoda Superb GreenLine
Skoda Superb GreenLine

Skoda Superb SportLine
Skoda Superb SportLine

Variasjoner over Superb

Skoda Superb er i år kommet i helt ny innpakning – den tredje generasjonen. Noen nye varianter vises nå i Frankfurt.

Publisert Sist oppdatert

For første gang lanseres Skoda en Superb SportLine. Merkets stigende popularitet skyldes delvis godt tilsig av yngre kjøpere, og blant disse er det nok mange som vil sette pris på denne muligheten.

SportLine omfatter sportslige detaljer for eksteriør og interiør, samt en omfattende utstyrspakke. Pakken kan leveres i kombinasjon med de fleste motorer, unntatt de rimeligste.

Blant godt synlige detaljer er sorte spesialfelger i 18 eller 19 tommer, sotede vinduer i bakre regioner og senket sportsunderstell (15 mm lavere).

Interiøret inkluderer tre-eiket sportsratt og girkule i skinn, sportsseter i Alcantara, pedaler med aluminium-finsih og detaljer i karbon-look.

Er du mer opptatt av drivstofføkonomi enn av sportslige utseende, kan du velge Superb GreenLine – den gjerrigste varianten i familien. Med 1,6-liters TDI-motor på 110 hk har den store stasjonsvognen et snittforbruk på 0,37 liter på mila.

Det tilsvarer et CO2-utslipp på 95 gram per kilometer og gir Superb GreenLine en teoretisk rekkevidde på 1780 kilometer med full tank.

Powered by Labrador CMS