Micra C + C, COBRA N + Design Concept
Micra C + C, COBRA N + Design Concept

Cobra Micra Concept

Cobra synes tydeligvis at en småbil som nettopp har utvidet motorutvalget med betegnelsen 160SR og nå yter 110hester, fortjener et tøffere utseende.

Publisert Sist oppdatert

Nissan lanserte i fjor sin Micra som coupé-cabriolet med 2 + 2 seter. En av finessene på den nye modellen er elektrisk glasstak fra den tyske karosserifabrikken Karmann. Cobra Technology & Lifestyle bidrar med ytterligere tysk innblanding ved å gi C + C et lite preg av "bling-bling".

COBRA N+ har markert grillen, luftinntakene og bagasjeromslokket med kromlister, samtidig er sidespeilene og blinklysene på siden også belagt med krom. Veltebøylene og eksosanlegget med to enderør i lettmetall bidrar til økt sportslighet.

Intet Cobra-konsept uten et sett med pene felger - største du får til denne japaneren er 7Jx17 lettmetallfelger på 205/40 R 17 dekk. Sportsfjærer senker Micra C + C rundt 30 millimeter nærmere bakken.

COBRA N+ Design Concept svinger ikke bare tryllestaven over eksteriøret. Her tilbys flere valgalternativer innen designet på girspaken og håndbrekket. Aluminiumspedaler tar også del i Micra's make-over, og du finner selvfølgelig logoen til COBRA N+ inngravert i dørbjelkene. Midtkonsollen og resten av dashbordet er utført i detaljer av valnøttre og aluminum.

Cobra kan style de, men Micra er vel dessverre ikke noe særlig tøffere enn toget samme hvor sterkt aluminumet skinner.

Powered by Labrador CMS