Guttedrømmen Mitsubishi Lancer Evo X.
Guttedrømmen Mitsubishi Lancer Evo X.
Guttedrømmen Mitsubishi Lancer Evo X.
Guttedrømmen Mitsubishi Lancer Evo X.
Guttedrømmen Mitsubishi Lancer Evo X.
Guttedrømmen Mitsubishi Lancer Evo X.
Guttedrømmen Mitsubishi Lancer Evo X.

Guttedrømmen Evo X

I siste nummer av bladet Bil kunne du lese om Mitsubishi Lancer Evo X. Nå er bilen som omtales i bladet på plass på Bil/BilNorges stand på Oslo Motor Show. Eieren, Niklas Borgersen fra Harestua på Hadeland, er der og forteller deg alt om bildrømmen.

Publisert Sist oppdatert

Niklas Borgersen er bare 19 år, men har like fullt realisert det andre drømmer om: bilmekanikerstudenten eier allerede sin andre Mitsubishi Lancer Evolution.

– Den forrige var Evo VI, men Evo X er mer folkelig. I tillegg til å være stilig, er Evo-en god å kjøre og vekker oppmerksomhet, sier Borgersen.

– En gang Evo, alltid Evo, kommer det fra Borgersen der han sammen med en kamerat tørker regnvann av bilen på Bilforlagets stand på Oslo Motor Show.

Der er du ikke bare velkommen til å se bilen, men eieren vil være tilstede alle showets dager for å fortelle om den rundt 400 hk sterke sports/familiebilen som for lengst har oppnådd legendestatus i entusiastmiljøet.

Denne elegant stylede Evo X fra 2008 ble tatt til Norge fra USA i 2012. Borgersen overtok den fra Kim-Adrian Hansen på Mylla som også har Evo-dilla etter å ha eid fem av dem.

Når messehallene på Lillestrøm i løpet av dagen fylles opp til helgens bilhappening Oslo Motor Show får Evo X selskap av rundt 500 kjøretøyer i alle fasonger og størrelser opp til de største vogntogene som ruller på skandinaviske veier.

Bladet Bil har hele 32 sider med reportasjer i forbindelse med Oslo Motor Show hvor Arne Fredlys McLaren P1 GTR uten tvil blir stjernen.

«Fredly smekker bilen i andregiret, så kommer smellet. Jeg presses bak i alcantarastolen, og hodet fylles av et lydbilde jeg aldri har hørt maken til», skriver Bils Odd Erik Skavold Lystad etter å ha fartet rundt i Monacos Formel 1-løype med Fredly som guide i denne 1000 hk gatetilpassede banebilen.

Oslo Motor Show, årets er det sjuende i rekken, har år for år vokst i størrelse og omfang og er nå det største innendørs messearrangementet i Norge målt i antall besøkende.

– I fjor passerte vi 40.000 innenfor portene, så jeg krysser fingrene for at det kommer like mange i år, sier messegeneral Tommy Larssen, og fortsetter: – Det skal ikke stå på tilbudene. Utstillingsflaten inne dekker 32.000 kvadratmeter. I tillegg kommer 7000 kvadratmeter til utendørs rallybane. I år dobler vi tribunekapasiteten ute så flere får sitte.

Powered by Labrador CMS