Nordmann selger Smart

Jo visst, vi vet at Smart nå skal selges i Norge, og av nordmenn. Men dette er litt mer. Anders er blitt leder for Marketing und Vertrieb hos smart. Han kommer fra Mercedes i Sverige & Danmark og før det var han A-Klasse strateg i Stuttgart.

Publisert Sist oppdatert

Det er også verd å nevne at selv om Brasil i første rekke er Mercedes med blant annet tre forskjellige produksjonssteder, så får Schiemer med seg Smart dit – hvis han varer lenge nok. Fra 2006 skal Smart Formore trille fra båndet i Juiz de Fora.

Mens Jensen altså må få opp salget på de mange modellene som allerede finnes, ikke særlig over 11.000 i måneden så langt i år er et godt stykke unna de målene som har vært formulert. Han burde ha erfaring nok til å klare det. Hos Mercedes i Stuttgart hadde han ansvar for salgs-strategien for A- og C-Klasse, men da man besluttet å samle importorganisasjonene i Danmark og Sverige og gjøre den til en filial av fabrikken, ble han sendt nordover for å håndtere det.

Hvem som skal overta den funksjonen har jeg ennå ikke fått beskjed om, og for oss er det egentlig meget mer spennende hva han gjør med Smart globalt enn hva han gjør med Mercedes i Uddevalla.

Powered by Labrador CMS