Smart-tårn i Norge?

Smart-tårnets ”far Hans Nussbaum er i Oslo, primært for å ha samtaler med den norske importøren av Nussbaum løfteutstyr, GKL Bilverkstedutstyr AS.

Publisert Sist oppdatert
bilutstilling-glasstårn

MotorBransjen foretok et eksklusivt intervju med Dipl. Ingenieur, Geschäftzführer og konsernpresident Hans Nussbaum på Radisson Plaza torsdag kveld, der han skildret virksomheten for sin avanserte 900-manns bedrift med hovedsete i Strasbourg, presenterte de tekniske sidene ved utstillingstårnene i glass for smart og Mercedes-Benz, og fremla forskjellige modulløsninger for bilverksteder med sitt nye byggkonsept CARousell som nettopp har fått sin ”uroppførelse i Lisboa.

BOS Autostern flytter om tre år til et nytt anlegg vis-a-vis sitt nåværende, på Trafikketatens tidligere inntauingstomt ved Sogn videregående skole. Om vi der vil få se noen glasstårn for smart eller Mercedes-Benz er usikkert, de er jo ikke gratis, og offentlige og lokale instanser vil nok også ha sitt å si om den saken.

Men tanken ved et slikt besøk er jo ganske nærliggende, og noen stor estetisk kollisjon med yrkesskolen eller det tekno-pregede stadionet kan vi vanskelig se. Da skurrer det nok mer mot villabebyggelsen og den 100 år gamle kolonihagen som også utgjør vesentlige innslag i det lokale bildet.

Daglig leder Stig Morten Nilsen hos BOS Autostern bekrefter dagens samtale med Hans Nussbaum og GKL og at det har blitt drøftet verkstedinnredninger. Men han vil ikke si noe om byggeplaner for tårn eller glasshus eller modulbasert verksted selv om han røper at de har blitt forelagt interessante presentasjoner også om dette.

Bertel O. Steens produktsjef for smart, Kristin Klæboe, har i dag ikke vært tilgjengelig for spørsmål om hun ser for seg glasstårn hos Autostern eller andre kommende smart-forhandlere.

Powered by Labrador CMS