Brå avgang i Hellanor

Robert Bielecki (bildet) har fratrådt som adm direktør i Hellanor.

Publisert Sist oppdatert

Bielecki har vært adm direktør i Hellanor AS siden 2007. Fredag 23. mars hadde han, etter eget ønske, sin siste arbeidsdag i selskapet.

Hellanor har det siste året hatt fokus på optimalisering av hele sin struktur. Dette innebærer utvidelse av sentrallager og nye lagersystemer, åpning av nye avdelinger for å utvide distribusjonen, og en økning av lagerførte artikler.

I tillegg har oppkjøpet av AS AutoMateriell ført selskapet videre i sin strategi om å bli totalleverandør til sine kunder.

Friedhelm Glormann overtar som adm direktør i selskapet. Han vil også fortsette som øverste leder og styreformann i Nordic Forum (Hella’s totale grossistvirksomhet).

Glormann har vært adm direktør i Hellanor fra 2004 til 2007. Deretter har han ledet Hella Distribution i Tyskland.

- Jeg er glad for å være tilbake i Norge og hos Hellanor i en så viktig fase, når selskapet nå har vokst seg større og utviklet seg ytterligere, sier Glormann i en kommentar.

- Hellanor har gjort viktige strategiske og operative skritt, nå er det viktigste å få realisert resultatene av dette arbeidet slik at det kommer kundene til gode.

- Jeg gleder meg og ser fram til å flytte tilbake til Norge og møte både tidligere kolleger og venner fra bransjen, sier Friedhelm Glormann.

Powered by Labrador CMS