Langø Service etablerer i Sverige

Langø Service AS, som har agentur på blant annet Balzer Smøregraver, Fumex eksossystemer og Eurolube oljedistribusjon, har etablert et søsterselskap i Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet representeres ved salgssjef Göran Heurlèn, som har mange års bransjeerfaring i Sverige. Heurlèn vil forestå de daglige oppgaver ved det nyetablerte kontoret i Huddiksvald.

Langø Service AS har store forventinger til etableringen og melder at det er allerede inngått flere avtaler om leveranser av smøregraver og annet utstyr til store aktører innen lastebil og bussbransjen.

Selskapet har bl.a. levert smøregraver til Wist Last og Buss i Kiruna, samt til Bilmetro AB i Borlänge, og er i dialog med flere store aktører innen buss og lastebilbransjen, kollektivtrafikk og jernbanesektoren.

Om Langø Service AS:
Siden etableringen i 1984 har Langø Service AS, som startet med service av bilverkstedutstyr i Trondheim, utviklet seg til en salg og serviceforretning rettet mot tyngre kjøretøy. Firmaet driver i dag innen salg, service og kalibrering av materiell til jernbane og tungbilbransjen, og med sine 16 ansatte dekker firmaet hele Norge. Bedriften har utviklet et komplett service og vedlikeholdsprogram som dekker de behov tungbilverksted og kontrollstasjoner har for å ivareta sitt utstyrs service og sertifiseringsbehov.

Langø Service AS omsatte i 2011 for 59 millioner kroner, og fikk et resultat før skatt på 3,6 millioner.

Powered by Labrador CMS