NBF styrker staben

Tidligere sjef for Volvo Norge AS, Per Ragnar Johansen (bildet), er ansatt som direktør og leder for fagseksjonen i Norges Bilbransjeforbund (NBF).

Publisert Sist oppdatert

Per Ragnar Johansen (46) har siden august vært engasjert av NBF, med spesielt ansvar for å revitalisere forbundets satsning på nyttekjøretøy.

Han ansettes nå permanent på full tid for å bidra også i forbundets øvrige satsning innenfor de definerte fagområdene.

Johansen kommer fra stillingen som leder av Volvo Norge AS, med rundt 300 ansatte - herunder også de 9 egeneide forhandlerne i Volvo Truck Center. Han har også vært medlem av NBFs styre.

Volvo Norge AS er importør for Volvo lastebiler og forhandler i deler av Buskerud, Oslo, Akershus og Oppland under navnet Volvo Truck Center.

- Gjennom ansettelsen av Per Ragnar Johansen vil NBF få styrket sin bransjekompetanse for å sikre arbeidet med – og utviklingen av – bransjepolitiske områder samt etterspurte tjenester for sine medlemmer, sier adm direktør Stig Morten Nilsen i NBF.

- NBF står gjennom denne ansettelsen svært godt rustet til å fortsette å styrke sin rolle som organisasjonen for de seriøse aktørene i norsk bilbransje.

Fagseksjonen vil foruten nyttekjøretøy også inkludere NBF sitt arbeide med skade/lakk, mekaniske verksteder og deler, HMS, rekruttering og utdanning samt kommende satsningsområder innenfor bilsalg og dekk.

- Vi er svært glade for at Per Ragnar blir en del av laget, sier Nilsen.

Per Ragnar Johansen er gift og har tre barn, og har jobbet i bilbransjen siden 1995. Han tiltrer i stillingen 1. november.

Powered by Labrador CMS