TÜV dokumenterer TUNAP-effekt

TUNAPs drivstoffprodukter reduserer forbruket, og dermed utslippet av CO2, viser undersøkelser som er utført av TÜV Thüringen.

Publisert

Tyske TÜV Thüringen er en anerkjent testinstitusjon for kvalitet og sikkerhet ved ulike produkter. De har nå gjennomført tester av adapter-renseprodukter og systemvirkestoffer (service-konsentrater) fra TUNAP.

Resultater av TÜVs undersøkelser viser at TUNAP`s drivstoffprodukter har positiv effekt på drivstoff-forbruket i bensin- og dieselmotorer.
De fire produktene som ble testet var Tunap 137 og 135 (for direkte rensing med adapter) samt Tunap 973 og 983 (systemvirkestoffer for bensin og diesel motorer).

Produktene for direkte rensing brukes vanligvis ved akutte problemer som avleiringer i høytrykkspumper, dyser og på ventiler.

Systemvirkestoffer blir brukt som forebyggende tiltak og bidrar til å bevare verdiene i drivstoff- og forbrenningssystemer.

I følge TUNAP Norge, betyr det at et verksted med 25 servicegjennomganger pr dag kan redusere rundt 100.000 liter drivstoff og om lag 250.000 kg CO2 årlig for sine kunder.

Powered by Labrador CMS