Svenske Berthon Jönsson har vunnet Scandinavian Truck Trophy to år på rad, og i år stiller han for å forsvare tittelen med sitt imponerende vogntog.

Pokalsamlingen foran denne Scania R620 fra svenske DMS Entreprenad forteller oss at dette ikke er noe standardvare.

Ekdahl Miljö fra Skurup i Sverige er tydelige på hva slags musikk de liker å høre på i lastebilen. Her er det Bruce Springsteen for alle penga.

Filmen"The Expendables» og Sylvester Stallone er hovedtema for Thomas Skjørestads flotte MAN TGX, som er like gjennomført innvendig som utvendig. En nærmere titt anbefales, vi tror ikke du blir skuffet.

Svenske Erik Lundman har innredet førerhuset i sin Mercedes-Benz Actros som en badstue. Bilen som til daglig brukes til å frakte slakteavfall lyder navnet"Sauna Liner Pistvakt Edition».

Helge Dahls røde Scania-Vabis L71 Regent fra 1956 er en av flere veteranlastebiler som skal stilles ut.

I tilknytning til BP-stasjonen som rigges i E-hallen kommer Tor Vidar Frydenlund fra Ullensaker med sin tidsriktige BP-bil, en Commer C541 fra 1956.

De aller største bilene på Oslo Motor Show

Hva hadde Oslo Motor Show vært uten lastebilene?

Publisert Sist oppdatert

I E-hallen finner du både nye og gamle lastebiler i skjønn forening, alt fra nyere trekkvogner til vogntog i nydelig utførelse inni og utenpå. Mange av de nyere bilene er motivlakkerte og innredet etter alle kunstens regler.

Lørdag blir det kåring av Skandinavias tøffeste lastebiler, i konkurransen Scandinavian Truck Trophy. Disse kåringene gjennomføres i alle skandinaviske land, under litt forskjellige navn. I Norge er det lastebilbladene YrkesBil og Trailer som står for kåringen.

Scania og Volvo har hver sin stand i E-hallen og vil tilby de besøkende både helt nye lastebiler, tøffe produkter og fine klær.

I E-hallen har det hvert år også vært vist fram en del gamle og ærverdige veteranlastebiler. Blant disse har man også kunnet slå av en prat med kunnskapsrike medlemmer av Transporthistorisk Forening.

Nytt av året er at foreningen bygger en gammel BP bensinstasjon. Vi forventer også to tidsriktige BP-biler i tilknytning til BP-stasjonen, samt 3 – 4 andre veteranlastebiler.

Der vil også YrkesBil være representert med sine bøker og kalendere om gamle lastebiler, alt ført i pennen av Asbjørn Rolseth.

Powered by Labrador CMS