Skoda Superb på test
Skoda Superb på test
Skoda Superb på test
Skoda Superb på test

Nesten offisiell Superb

Det er ikke ofte bilprodusentene forsyner oss journalister med offisielle spionbilder. Men her er en ny stor Skoda under testing i Death Valley.

Publisert Sist oppdatert

Death Valley med ekstreme temperaturer og tørt klima er et yndet sted når nye biler skal vise hva de duger til. Området er like populært for hetetesting som Lappland er for ekstreme kuldetester.

Det er Skodas mest luksuriøse modell, Superb, som snart skal lanseres i helt ny utgave. Nylig ble et lite knipe journalister invitert til å prøvekjøre lett kamuflerte biler i den amerikanske ørkenene.

Helt ny

Det nye modellen er utviklet fra bunnen av, og Skoda lover enda mer plass og komfort enn i dagens modell. Bilene som ble testet i Death Valley er utstyrt med 1,8-liters TSI-motor på 160 hk – en motor vi nylig prøvekjørte i nye Audi A4.

Nye Skoda Superb skal lanseres på Genève-utstillingen i mars og kommer på markedet i løpet av andre halvår 2008. Skoda er Norges åttende mest solgte bilmerke hittil i år, og selv om Octavia står for det største volumet registreres det i følge OFV rundt 100 nye Superb i året.

Powered by Labrador CMS