Mini Cooper: Potent Mini Cab - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Potent Mini Cab
Mini lanserer den mest potente utgaven av sin nye cabriolet. Du kan sikre deg et eksemplar innen cabsesongen starter for fullt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

John Cooper Works er betegnelsen på de mest potente Mini-utgavene, og nå kommer den åpne utgave.

Mens forgjengeren hadde en 1,6-liter under panseret, har nye MINI John Cooper Works Cabriolet en 2,0-liters turbomotor. Effekten er på hele 231 hestekrefter og maks dreiemoment 320 Newtonmeter, opp fra 211 hk / 260 Nm.

Den tar deg til 100 km/t i løpet av 6,6 sekunder, fra 80 til 120 km/t på 6,1 sekunder og har en toppfart på 242 km/t.

Gledesspreder
- Mini JCW Cabriolet er sportsbilen som innbyr til ekstrem kjøreglede, enten du er opptatt av fart eller flotte detaljer. Modellen har med seg de karakteristiske linjene fra John Cooper Works, utstyrt med den kraftigste motoren i Mini-porteføljen og med et vell av nyutviklet teknologi, sier Kjetil Myhre, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

Mini hevder den nye modellen har mer komfort enn forgjengeren for de fire det er plass til – det skal ikke mye til, men det betyr neppe at voksne sitter komfortabelt i baksetene på lengere turer.

Det minimalistiske bagasjerommet har også vokst, fra 170 liter i forgjengeren til 215 liter i nykommeren – forutsatt at du kjører lukket. Med taket nede reduseres volumet til 160 liter.

Regn-app
- Du trenger ikke å frykte at regnet kommer for fort når du er ute og kjører. Bilen er utstyrt med en egen app som varsler deg om regn. Dersom du holder en hastighet under 30 kilometer i timen, kan kalesjen lukkes ved hjelp av et tastetrykk på bare 18 sekunder, sier Myhre.

Den nye modellen leveres med Mini Connected in-car infotainment-program. Systemet tilbyr et oppdatert utvalg av apper som enkelt kan integreres i bilen via din smarttelefon.

Her finner du eksklusive funksjoner som Mini Streetwise, nettsøk, Force Meter og regnvarsel, nettbaserte tjenester for bruk av sosiale nettverk og underholdnings-apper som Spotify, Audible, TuneIn og GoPro.

DAB-radio er standard i Mini JWC Cabriolet og alle andre Mini-modeller fra januar 2016.

Mini John Cooper Works Cabriolet er på markedet fra april, cirka en måned etter lanseringen av de andre nye Mini Cabriolet-modellene. Prisen er foreløpig ikke klar. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: